Visie

Wie zijn wij?

People Development is een Centrum voor Psychotherapie, Coaching en Organisatieadvies. Het Centrum bundelt verschillende perspectieven om problemen, moeilijkheden, spanningen en conflicten om te buigen tot een duurzame ontwikkeling van mensen.

People Development is een psychotherapiepraktijk. Je kunt er als individu en als koppel terecht met verschillende problemen en levensvragen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen en fertiliteitscounseling. People Development biedt individuele coaching voor leidinggevenden en professionals en organisatieadvies voor ontwikkelingsvragen van teams, organisatieonderdelen en/of de hele organisatie.

schema visie 2

Onze passie

Wat ons bindt is de passie voor groei en verandering in mensen en relaties, in groepen en organisaties. We creëren ruimte voor het leer- en ontwikkelingsvermogen van mensen. We bieden een ‘helpende relatie’ waarin de groeikracht in mensen, relaties en systemen sterker wordt.

We helpen individuen, koppels, groepen, organisaties en professionals groeien.

  • Persoonlijke groei kan alleen plaatsvinden in relatie met betekenisvolle anderen. Hoe beter de kwaliteit van de relatie, hoe meer mensen kunnen groeien. Hoe meer mensen kunnen groeien, hoe beter de relaties worden. Het zijn cirkels die mekaar beïnvloeden in hun ontwikkeling. De helpende relatie in psychotherapie is een hefboom in deze persoonlijke groei.
  • In relatiebegeleiding staat de kwaliteit van de relatie centraal. Maar ook hier speelt persoonlijke groei een rol van betekenis. Pas als je zelf bereid bent om te leren en te groeien, kan je aan je relatie bouwen. Dan kan je hardnekkige relatiepatronen veranderen en je relatie verdiepen. In relatietherapie bieden we een helpende relatie om samen onderzoeken, leren en veranderen mogelijk te maken.
  • Ook groepen en organisaties zijn sterk afhankelijk van de kwaliteit van de onderlinge relaties. Ontwikkeling ontstaat als elke persoon verantwoordelijkheid en engagement wil nemen voor het geheel. In Groeps- en organisatieontwikkeling staat de dialoog centraal. Dit dialogaal proces van samen onderzoeken, leren en veranderen is dé focus van de organisatieadviseur.
  • Als je het als professional goed wil doen, dan speelt de kwaliteit van de relaties met anderen in en om je organisatie ook een grote rol. In individuele coaching bieden we je een helpende relatie gericht op persoonlijke groei, van waaruit je professionele groei vorm krijgt. De helpende relatie is als een spiegel die je leer-en groeiproces mee mogelijk maakt.

Het team

jan norré

Jan Norré

klinisch psycholoog
seksuoloog
psychotherapeut

tel: +32 (0)16 290 085

lieve wens

Lieve Wens

organisatieadviseur
procesbegeleider
psychotherapeut

tel: +32 (0)478 391 887